Om Os Om Os Om Os Om Os Om Os

Flowcrete Sweden AB

Velkommen til Flowcrete! - vi leverer førsteklasses gulvbelægninger blandt andet industrigulve, som forbedrer miljøer fra grunden...

Siden 1968 har Flowcrete Sweden AB udviklet, fremstillet og markedsført et stort udvalg af fugefri gulvbelægninger til industrielle og offentlige miljøer. Enestående design, teknisk support og rådgivningstjenester i alle led, lige fra den første henvendelse til installation - det er kernen i vores forretningsfilosofi.

Det er vores vision at tilgodese vores kunders krav til funktion og æstetik, når det gælder gulve og vægge, ved at levere miljøtilpassede kvalitetsprodukter. Derfor afsætter vi mange ressourcer til miljøsikkerhed og kvalitetsarbejde. Flowcrete Sverige er kvalitetscertificeret i henhold til ISO 9001:2000 og miljøcertificeret i henhold til ISO 14001:2004.

Vores mål er at give hver kunde, stor som lille, de bedst mulige produkter og den bedst mulige service. I kraft af vores brede forankring i branchen og det nære samarbejde, vi har med de autoriserede entreprenører, tilbyder vi vores samlede kompetence.

Flowcrete Swedens moderne og effektive produktionsanlæg ligger i den svenske by Perstorp og leverer gulvprodukter til primært det skandinaviske og europæiske marked.

Vores internationale tilstedeværelse sikrer, sammen med en enestående teknisk service og et stort netværk af kvalificerede og autoriserede entreprenører, som er uddannet af os, at dit gulvprojekt er i trygge hænder.

Flowcrete tilbyder et stort udvalg af slidstærke og fugefri belægninger, heriblandt:

  • terrazzobelægninger
  • sandbelægninger
  • glatte belægninger
  • spånbelægninger
  • elafledende belægninger
  • belægninger til parkeringshuse

Se, hvordan dette websted bruger cookies, og læs om vores privatlivspolitik her.