Vores Miljø Vores Miljø Vores Miljø Vores Miljø Vores Miljø

Flowcrete arbejder ud fra et holdbarhedsperspektiv

Som fremstillingsvirksomhed forstår Flowcrete, hvordan industrielle gulvsystemer skal konstrueres. Flowcretes produkter er opbygget og fremstillet i overensstemmelse med miljøstandarden ISO 14001 og kvalitetsledelsessystemet ISO 9001.

Alle vores entreprenører uddannes løbende i både håndtering af hærdeplast og i den dermed forbundne emballage- og affaldshåndtering. Vores helhedskoncept er opbygget ud fra et holdbarhedsperspektiv og giver en række vigtige miljøfordele...

Miljø- og helbredsmæssig påvirkning fra færdige gulvbelægninger

De færdige gulvsystemer udgør ingen risiko set fra et og miljø- og helbredsmæssigt synspunkt. Den store holdbarhed og slidstyrke giver en lang levetid og mindsker behovet for reparation og vedligeholdelse. Den fugefri overflade giver store hygiejniske og miljømæssige fordele, da den er rengøringsvenlig og kun kræver anvendelse af små mængder kemikalier.

Luftkvalitet

Med Flowcretes fugefri gulvbelægninger reduceres problemerne med betonstøv. Det giver et bedre arbejdsmiljø og mindsker problemerne med tilstøvede slutprodukter.

Energibesparelse

I modsætning til ubehandlede betongulve giver behandlede gulvoverflader en god refleksion af lyset, hvilket igen giver et mindsket energiforbrug i form af et reduceret behov for lyskilder. Et lyst arbejdsmiljø øger personalets trivsel.

Genbrugsmaterialer

Ved reparation/renovering udgør den eksisterende overflade et udmærket grundlag for det nye lag og kan derfor genanvendes i hele bygningens levetid, hvilket giver langsigtede miljømæssige fordele. Når bygningen til sidst rives ned, kan hærdeplastbelægningen anvendes som fyldmasse sammen med betonen.

Se, hvordan dette websted bruger cookies, og læs om vores privatlivspolitik her.