Dette website bruger cookies og andre teknologier til sporing (også kaldet pixels eller beacons) med henblik på at bistå din oplevelse (f.eks. at kunne se video), såvel som "præstationscookies" til at analysere din brug af websitet og hjælpe med vores markedsføringsindsats.  Hvis du klikker på knappen "Accepter alle cookies" eller fortsætter med at navigere på websitet, indvilliger du i placering af disse førsteparts- og tredjepartscookies på din enhed. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra dette website, kan du vælge ikke at tillade cookies fra dette website ved at opdatere dine browserindstillinger.  For mere information om, hvordan vi bruger cookies, kan du læse vores databeskyttelsespolitik for tredjeparter

Accepter alle cookies

Levnedsmiddelindustrien Levnedsmiddelindustrien Levnedsmiddelindustrien Levnedsmiddelindustrien Levnedsmiddelindustrien

Skab bedre miljøer inden for levnedsmiddelindustrien

Fugefri, hygiejniske, slidstærke, sukker- og syreresistente gulve til produktions- og procesområder inklusive vådrum inden for levnedsmiddelindustrien...

Industrikøkkener, cafeterier og cateringanlæg, som har ansvaret for at fremstille hundredvis af friske måltider hver dag, kræver hygiejniske gulvsystemer, som er lette at rengøre, og som forbliver rene, så man kan opnå et sikkert miljø til tilberedning af fødevarer.

Med vores fugefri gulvbelægninger undgår du de revner og sprækker, der kan opstå i klinke- og vinylgulve, og hvor snavs og bakterier kan samle sig. Gulvbelægningen har en fremragende resistens over for flere forskellige syrer samt sukker og kan også klare den skrappe damprengøringsteknik, der anvendes inden for levnedsmiddelindustrien.

Vi leverer specialtilpassede gulvbelægninger til:

  • Tilberedning af kød og fisk
  • Bagerier
  • Konditorier
  • Industrikøkkener
  • Køle- og fryserum
  • Cafeterier
  • Storkøkkener
  • Tørindustri/emballering
  • Lagerlokaler

Flowcrete har den gulvløsning, der passer til netop dine behov; alt fra industrigulve til butiksgulve.

Se, hvordan dette websted bruger cookies, og læs om vores privatlivspolitik her.