Fortrolighedsmeddelelse

Flowcrete Denmark

Fortrolighedsmeddelelse

Med hensyn til gældende databeskyttelses- og fortrolighedslov betragtes Flowcrete Denmark ("virksomhed" "os", "vi") som "dataansvarlig" i forbindelse med de personoplysninger, som de indsamler, bruger og håndterer i overensstemmelse med denne meddelelse om databeskyttelse ("meddelelse").

Virksomheden er del af en multinational gruppe af associerede selskaber, der har databaser i forskellige lange, hvoraf nogle af disse drives at datterselskaber og nogle drives af tredjeparter på vegne af virksomheden eller dens datterselskaber.

Det er vigtigt for os at beskytte fortroligheden af dine personoplysninger. Vi er forpligtede til at beskytte alle personoplysninger, der gives til os, uanset om det er af enkeltpersoner, vi gør forretning med, besøgende på og brugere af vores websteder eller andet. Personoplysninger er oplysninger, der relaterer til en identificeret eller identificerbar levende fysisk person, og som identificerer den fysiske person, enten direkte som med navn, postadresse eller e-mailadresse, eller indirekte som fra internetprotokoladresse (IP-adresse), telefonnummer, alder etc. Personoplysninger indhentes via sporing af webstedbrug, eller når du frivilligt giver oplysninger til os, som for eksempel ved at udfylde formularer på webstedet.

Denne meddelelse forklarer, hvilke personoplysninger og ikke-personlige oplysninger vi indsamler både på dette websted og andetsteds, hvordan vi kan bruge og håndtere dem, og de rettigheder, du har vedrørende dine personoplysninger. Før du giver os personoplysninger eller kigger på vores websted, bør du læse denne meddelelse igennem og sikre, at du er komfortabel med vores privatlivspraksis.

Bemærk venligst, at vores websted kan indeholde links til andre websteder. Disse tredjepartswebsteder er ikke underlagt denne meddelelse, og vi anbefaler, at du tjekker databeskyttelses- og sikkerhedspolitikkerne for hvert websted, du besøger. Vi er kun ansvarlige for fortroligheden og sikkerheden for de oplysninger, vi indsamler, og har ikke kontrol over nogen tredjeparts handlinger vedrørende dine personoplysninger.

Vi henviser til nedenstående ordliste for en forklaring af de definerede termer i denne meddelelse.

Hvis personoplysninger indsamler vi?

Virksomheden indsamler personoplysninger fra et udvalg af fysiske personer i forbindelse med dens forretningsaktiviteter, herunder:

 • medarbejdere
 • repræsentanter for vores leverandører, kunder og andre forretningskontakter;
 • kontraktarbejdere;
 • brugere af vores websted;
 • forbrugere;
 • enkeltpersoner, der kontakter os på enhver måde; og
 • jobansøgere.
Hvordan vi indsamler dine personoplysninger

Vi indhenter personoplysninger, som du indforstået og frivilligt fremlægger til os, både i en online og offline kontekst. For eksempel indsamler vi personoplysninger, når du:

 • besøger vores websted og/eller udfylder en af vores webformularer (fx ved at bruge servicen "Spørg eksperten");
 • kontakter vores kundeservicecentre eller anmoder om information af os på anden måde;
 • besøger vores faciliteter;
 • indsender en ordre til os;
 • giver os dine kontaktoplysninger via visitkort eller på anden måde;
 • udfylder et spørgeskema;
 • kommunikerer med os via sociale medier, tredjepartsapplikationer eller lignende teknologier;
 • besøger en af vores stande på en messe.

Vi må også indsamle oplysninger modtaget af os fra tredjepartskilder, for eksempel vedrørende din brug af andre websteder, som vi driver, og fra relaterede tredjeparter som underleverandører.

Hvilke personoplysninger vi indsamler

Virksomheden kan indsamle personoplysninger fra dig, som dit navn, køn, stillingsbetegnelse, billedidentifikation, e-mailadresse, telefonnummer, hjemme- eller virksomhedsadresse og andre kontaktoplysninger, detaljer om dine interesser, kommunikation med dig (herunder noter fra opkald eller møder) og økonomiske og betalingsrelaterede oplysninger.

Når du bruger vores websted, indsamler vi visse standardoplysninger, der sendes af din browser til vores websted. Dette inkluderer tekniske oplysninger som din IP-adresse, browsertype, operativsystem, sprog, tidszoneindstillinger, adgangstider og henvisende webstedsadresser.

Formålene med behandlingen af dine personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger til de følgende formål:

 • at give dig oplysninger om og opfylde dine forespørgsler på produkter og tjenester;
 • at svare på dine spørgsmål;
 • at udføre undersøgelser og annoncering;
 • at kontakte dig med forbedrede produkter og brug af produkter;
 • at sende dig vores e-nyhedsbreve;
 • at sende e-mail til dig;
 • at give dig mulighed for at deltage i online support eller "Spørg eksperten";
 • at give dig besked om ændringer i dine tjenester og at give dig oplysninger vedrørende lignende varer og tjenester, der kan have din interesse;
 • at administrere og håndtere garantier;
 • at kommunikere med dig og tredjepartskontakter;
 • at give dig mulighed for deltagelse i kampagner, lodtrækninger eller samtykker;
 • at administrere vores websted og hjælpe med at forbedre vores produkter og tjenester;
 • at give dig mulighed for at rapportere problemer med vores websted;
 • at udføre analyser vedrørende brug af vores websted;
 • at overholde gældende lovgivning og reguleringer; og
 • andre forretningsrelaterede formål, herunder at forhandle, afslutte og udføre kontrakter, håndtere kunder og registre, skræddersy licenseret indhold (som defineret på webstedet brugsvilkår), støtte CSR-aktiviteter, juridiske, regulatoriske og interne undersøgelser, generelle virksomhedsformål og gældhåndtering.

Bemærk venligst, at du ikke kan kommunikere med os gennem "Kontakt" eller støttelinks på webstedet eller via e-mail uden at angive nogle personoplysninger. Hvis du kontakter vores serviceudbydere, vil den session eller korrespondance blive registreret.

Rekruttering

Når du søger et job via vores websted eller andetsteds, indsamler vi yderligere mere specifikke personoplysninger om dig, som dine kvalifikationer, karrierehistorik, tredjepartsreferencer og notater fra samtalen. Vi kan også bede dig om andre oplysninger, for eksempel dine interesser og typer af stillinger, som du er interesseret i. De personoplysninger, som du giver til os vedrørende et ledige stillinger, vil blive behandlet i overensstemmelse med denne meddelelse.

Virksomhedens juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger

For at overholde de gældende love om fortrolighed, skal virksomheden opstille det juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger. I overensstemmelse med formålene med, at vi indsamler og bruger dine personoplysninger, som opstillet ovenfor, vil virksomhedens juridiske grundlag for at behandle dine personoplysninger typisk være en af de følgende:

 • dit samtykke;
 • udførelsen af en kontrakt, som vi har med dig eller andre fysiske personer;
 • Virksomheden eller vores tredjeparters retmæssige virksomhedsinteresser (for eksempel i opretholdelsen og promoveringen af vores virksomhed ved at give kunder mulighed for feedback); eller
 • overholdelse af vores juridiske forpligtelser.
Med hvem vi deler dine personoplysninger

Vi er del af en multinational gruppe af associerede selskaber, der har databaser i forskellige lange, hvoraf nogle af disse drives at datterselskaber, og nogle drives af tredjeparter på vegne af virksomheden eller dens datterselskaber. Vi må overføre dine oplysninger til en eller flere sådanne databaser uden for dit bopælsland, herunder potentielt til lande, der ikke kræver et tilstrækkeligt niveau af beskyttelse af dine personoplysninger sammenlignet med dit land. Virksomheden og dens datterselskaber har dog etableret kontrol som krævet af gældende lov for at sikre besiddelsen af, og overførsel af, personoplysninger. Det følgende er eksempler på, hvordan og hvorfor dine personoplysninger kan blive delt:

Virksomheden deler dine personoplysninger med personer inden for vores modervirksomhed, datterselskaber og associerede selskaber, der har et behov for kendskab til disse oplysninger af forretnings- eller juridiske årsager, for eksempel for at udføre en administrativ funktion som behandling af en faktura eller til at placere en forespørgsel, som du har indsendt, i den relevante afdeling.

Vi må videregive dine personoplysninger til tredjeparter, herunder myndigheder, virksomhedsrådgivere, leverandører af IT-ydelser og tredjeparter, der er antaget af virksomheden eller dens partnere med det formål at yde tjenester, du har anmodet om; til at beskytte intellektuelle ejendomsrettigheder i materialer vist på eller på anden måde tilgængelig på virksomhedens websted; med henblik på at søge juridisk eller anden professionel rådgivning; at svare på en juridisk forespørgsel eller overholde en juridisk forpligtelse; eller til håndhæve virksomhedens brugsbetingelser for webstedet.

Vi kan videregive dine personoplysninger til tredjeparter i tilfælde af, at vi sælger, køber eller fusionerer virksomheder eller aktiver, herunder den fremtidige sælger eller køber af sådanne virksomheder eller aktiver.

Med dit samtykke må vi videregive dine personoplysninger til tredjeparter, der tilbyder produkter, der kan være af din interesse. Disse virksomheder må derefter kontakte dig direkte med produkttilbud, personrettede tilbud og information eller for at bede om din feedback på produkter og programmer, der kan være af din interesse.

Fordi virksomheden opererer globalt, og som tidligere forklaret må vi dele de personoplysninger, som du indsender til os, med ethvert associeret selskab hvor som helst i verdenen. Disse selskaber skal opretholde fortroligheden af dine oplysninger og er begrænset til kun at bruge dem til de formål, der er fremsat i denne meddelelse.

Vi kan beslutte at give brugere mulighed for at dele kommentarer, indslag, udtalelser og andre oplysninger. Hvis du vælger at indsende sådanne oplysninger til os, vil de oplysninger, du indsender, være tilgængelig for offentligheden. Oplysninger, som du giver i disse områder, kan læses, indsamles og bruges af andre, der tilgår dem.

Vores medarbejdere kan bruge personlige enheder til at få adgang til vores systemer, der indeholder dine personoplysninger, således at dine personoplysninger kan blive overført gennem eller til tjenesteleverandører, som har kontrakt med vores medarbejdere, eksempelvis for mobildata.

Vi skal muligvis dele dine personoplysninger for at overholde en retskendelse, lov eller juridisk proces, herunder svare på anmodninger fra regeringen. Videregivelse kan også være nødvendig, hvis vi har grund til at tro, at videregivelse er nødvendig for at identificere, kontakte eller tage juridisk handling for at håndhæve virksomhedens rettigheder, herunder mod dig eller en tredjepart for manglende betaling eller overtrædelse af en aftale med os. Vi må dele dine personoplysninger for at beskytte sikkerheden for virksomheden, vores kunder eller andre eller for at forhindre skade på eller indblanding med vores rettigheder eller ejendom eller rettigheder eller ejendomme tilhørende andre behandlere eller enhver anden, der kunne blive skadet af sådanne aktiviteter.

Overvejelser om overførsel af personoplysninger

Bemærk venligst, at enhver person, som virksomheden må videregive dine personoplysninger til i henhold til denne meddelelse, kan være placeret i et andet land end dit, og at dette land kan yde et lavere niveau af databeskyttelseskrav end dit eget land. Ved at acceptere denne meddelelse giver du samtykke til overførsel af dine personoplysninger til et andet land end dit eget.

Som angivet ovenfor, når vi overfører personoplysninger på tværs af grænser, tager vi sådanne foranstaltninger, som loven kræver, for at sikre passende beskyttelse af dine personoplysninger og for at sikre, at de behandles i overensstemmelse med denne meddelelse. Hvis du er placeret i EØS eller Storbritannien, kan du anmode om en kopi af de sikkerhedsforanstaltninger, vi har sat i værk for at beskytte dine personoplysninger og rettigheder til fortrolighed under disse omstændigheder, ved at bruge den e-mailadresse, der er angivet nedenfor.

Sikkerhed

Virksomheden tager rimelige tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger for at beskytte personoplysninger fra utilsigtet eller uretmæssig destruktion, utilsigtet tab og uautoriseret adgang, destruktion, misbrug, modifikation eller videregivelse.

Opbevaring af optegnelser

Vi beholder dine personoplysninger så længe, vi har behov for dem til formålene fremsat ovenfor, og således vil denne opbevaringsperiode variere afhængigt af dine interaktioner med os. Hvis du for eksempel har foretaget et køb hos os, beholder vi en registrering af dit køb i den periode, det er nødvendigt for fakturering, moms og garantiformål. Vi beholder også en optegnelse over korrespondance med dig (for eksempel hvis du har indgivet en klage om et produkt) så længe, det er nødvendigt at beskytte os mod en juridisk krav. Når vi ikke længere har brug for dine oplysninger, sletter vi dem. Bemærk venligst, at når du framelder vores markedsføringskommunikation, beholder vi din e-mailadresse i et register, for at sikre, at vi ikke sender dig markedsførings-e-mails i fremtiden.

Dine rettigheder

Gældende lovgivning om databeskyttelse giver fysiske personer rettigheder i henhold til de personoplysninger, som organisationer har om dem. Hvis du ønsker at:

 • anmode om en kopi af de personoplysninger, vi har om dig, eller
 • anmode om, at vi retter, sletter eller begrænser behandlingen af dine personoplysninger,

så indsend venligst din skriftlige anmodning via marketing@flowcrete.com.

Hvis du beslutter, at du ikke ønsker at modtage kommerciel kommunikation fra os, hvorvidt via e-mail, telefon eller post, kan du framelde dig at modtage sådanne kommunikationer ved at klikke på link "abonner ikke" nederst i hver kommerciel e-mail og opdatere dine præferencer eller ved at kontakte os på marketing@flowcrete.com.

Få adgang til og rettelse af dine oplysninger

Det er vigtigt at holde dine oplysninger nøjagtige og opdaterede. Unøjagtige og ufuldstændige oplysninger kan påvirke vores mulighed for levere relevante tjenester til dig. Fortæl os venligst, hvis det er nødvendigt at ændre dine personoplysninger, via vores formular "kontakt os".

Børn

Dette websted er ikke tilsigtet børn, og vi behandler ikke forsætligt oplysninger om børn under 13 år uden deres forældres samtykke. I tilfælde, hvor sådanne oplysninger blev indsamlet, ville det være helt og aldeles utilsigtet og uforsætligt.

Ændringer i denne meddelelse

Vi forbeholder os ret til at modificere eller ændre denne meddelelse til enhver tid ved at slå den reviderede meddelelse op på vores websted. Det er dit ansvar at gennemse meddelelsen, hver gang du indsender oplysninger til os eller placerer en ordre.

Ikke-personlige oplysninger og cookies

Ikke-personlige oplysninger

Ikke-personlige oplysninger er information om dig, men identificerer dig ikke som enkeltperson, hverken direkte eller indirekte, eksempelvis din browsertype, URL på det sidste websted, du besøgte, din internetforbindelse, det udstyr du bruger til at tilgå webstedet etc. Virksomheden må direkte eller gennem tredjeparter automatisk indsamle visse typer af ikke-personlige oplysninger fra dig, når du bruger webstedet. Vi må også indsamle ikke-personlige oplysninger, som du frivilligt angiver, såsom oplysninger inkluderet som svar i et spørgeskema.

Vi må dele ikke-personlige oplysninger med andre tredjeparter, der ikke er beskrevet ovenfor. Når vi gør dette, kan vi aggregere eller afidentificere oplysningerne, så en tredjepart ikke kan kæde oplysningerne tilbage til dig, din computer eller din enhed. Aggregering betyder, at vi kombinerer ikke-personlige oplysninger på adskillige mennesker, så oplysninger ikke relaterer til blot en person. Afidentificere betyder, at vi forsøger at fjerne eller ændre visse dele af oplysningerne, som kan bruges til at kæde data sammen med en bestemt person.

Bortset fra personoplysninger må virksomheden som beskrevet i denne meddelelse indsamle materialer, oplysninger eller anden kommunikation, som du overfører til eller slår op på webstedet eller e-mailer til virksomheden ("kommunikation") vil blive betragtet som ikke-fortroligt og ikke-proprietært. Virksomheden har ikke pligt til at beskytte fortroligheden eller afholde sig fra at videregive kommunikation. Virksomheden er ikke ansvarlig for og er fri til at kopiere, videregive, distribuere, inkorporere eller på anden måde bruge kommunikation og alle data, billeder, lyde, tests, produktideer, forslag eller forbedringer, samt alt indlagt deri for enhver og eller kommercielle eller ikke-kommercielle formål.

Cookies

Generelt kan du besøge webstedet uden at fortælle virksomheden, hvem du er, eller give oplysninger om dig selv. Dog kan virksomheden og virksomheder, der yder tjenester til eller agerer på vegne af virksomheden, bruge forskellige teknologier som cookies og web-beacons (1x1 pixels) til at indsamle ikke-personlige oplysninger, der er mærkbare som resultat af dit besøg. Vi vil udtrykkeligt anmode om dit samtykke til at bruge cookies på vore websted. Cookies bruges til at indsamle data om generel brug og volumenstatistik. Du kan kontrollere brugen af cookies i din browser (besøg www.aboutcookies.org for flere oplysninger); hvis du afviser cookies kan nogle af eller alle dine muligheder for at bruge webstedet dog blive begrænset. Ud over at bruge cookies, bruger vi Google Analytics til at analysere trends, administrere webstedet, spore bevægelser rundt om webstedet og samle demografiske oplysninger om vores brugerbase som helhed. For at framelde at blive sporet af Google Analytics på tværs af websteder kan du besøge http://tools.google.com/dlpage/gaoptout. De kan også bruge og videregive ikke-personlige oplysninger afledt af vores annoncekampagner til rapporteringsformål, herunder planlægning og optimering af indhold, og de kan gøre dette, hvis de er krævet af loven. Virksomheden må bruge oplysninger indhentet gennem webstedet til ethvert juridisk formål, herunder uden begrænsning med henblik på udvikling, brug og tilgængelighed for tredjeparter (uden gebyr) af aggregerede oplysninger om tendenser, produkter, sikkerheds-/fortrolighedsmønstre og -forskning, intern registrering og rapportering, måling og rapportering af læring, præstation og andre statistiske oplysninger vedrørende ethvert aspekt af webstedet, undtagen at virksomheden ikke vil rapportere aggregerede oplysninger på en måde, der rimeligt tillader, at disse oplysninger identificeres til brugere.

Vores websted må også inkludere sociale medier og funktioner til oprettelse af kundeemner såsom Facebook- eller Twitter-knapper og widgets såsom knappen "Del dette". Disse funktioner kan indsamle din IP-adresse og hvilken side du besøger på vores websted og kan lægge en cookie for at få funktionen til at virke ordentligt. Sociale medier, funktioner til oprettelse af kundeemner og widgets kan være hostet af en tredjepart. Dine interaktioner med disse funktioner og widgets styres af databeskyttelsespolitikken for den virksomhed, der yder disse.

Sociale medier-funktioner

Vores websted må også inkludere sociale medier og funktioner til oprettelse af kundeemner såsom Facebook- eller Twitter-knapper og widgets såsom knappen "Del dette". Disse funktioner kan indsamle din IP-adresse og hvilken side du besøger på vores websted og kan lægge en cookie for at få funktionen til at virke ordentligt. Sociale medier, funktioner til oprettelse af kundeemner og widgets kan være hostet af en tredjepart. Dine interaktioner med disse funktioner og widgets styres af databeskyttelsespolitikken for den virksomhed, der yder disse.

Spørgsmål og klager

Hvis du har en henvendelse eller en klage over, hvordan virksomheden har brugt dine personoplysninger, skal du stile dette skriftligt til virksomheden på marketing@flowcrete.com.

Hvis du ikke er tilfreds med håndteringen af din henvendelse eller klage fra virksomhedens side, kan du eskalere dette til din nationale tilsynsmyndighed.

Sidst opdateret maj 2018

Ordliste
Dataansvarlig En part, der bestemmer formålene og måderne til databehandling.
Datatilsynsmyndighed Den relevante tilsynsmyndighed med ansvar for sager om fortrolighed og databeskyttelse i virksomhedens jurisdiktion;
Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS) EØS inkluderer alle EU-medlemslande og Island, Liechtenstein og Norge.
Personoplysninger Oplysninger, der relaterer sig til en identificeret eller identificerbar fysisk person (fx data om virksomhedens medarbejdere, kontraktmedarbejdere, ansøgere, medarbejdere hos leverandører, kontraktmedarbejdere, kunder, patienter, der bruger vores produkter og enkeltpersoner, der bruger vores websted og servicecentre). Det inkluderer navne, adresser, e-mailadresser, jobansøgere, brugerkontooplysninger og korrespondance. Personoplysninger kan også inkludere webbrowsingoplysninger (fx data associeret med en bestemt cookie) og IP-adresser, når sådanne oplysninger kan kædes sammen med en enkeltperson.
Behandling Behandling betyder i bund og grund at gøre noget med personoplysninger. Dette inkluderer at indsamle, opbevare, tilgå, kombinere med andre data, dele med en tredjepart og endog slette oplysningerne.

Sidst opdateret maj 2018

Dette website bruger cookies og andre teknologier til sporing (også kaldet pixels eller beacons) med henblik på at bistå din oplevelse (f.eks. at kunne se video), såvel som "præstationscookies" til at analysere din brug af websitet og hjælpe med vores markedsføringsindsats. Hvis du klikker på knappen "Accepter alle cookies" eller fortsætter med at navigere på websitet, indvilliger du i placering af disse førsteparts- og tredjepartscookies på din enhed. Hvis du ikke ønsker at acceptere cookies fra dette website, kan du vælge ikke at tillade cookies fra dette website ved at opdatere dine browserindstillinger. For mere information om, hvordan vi bruger cookies, kan du læse vores databeskyttelsespolitik.

Acceptér alle cookies

Hold dig opdateret